• English
  • Svenska
  • Norska
  • Dansk
  • Suomi

STANDARD, PERSONLIGT ELLER EKSKLUSIVT

Hestra tilbyder flere veje til butiksindretning. Og det spiller ingen rolle, hvilken vej du vælger. Målet er altid det samme. At du er tilfreds med slutresultatet.

STORT SOM SMÅT

Hestra kan hjælpe alle fra enkelte småbutikker til store butikskæder med at finde den rette indretning. Nogle gange er der tale om færdige løsninger direkte fra lagerhylden, og andre gange om eksklusive indretningskoncepter med eneret for kunden. Derimellem findes der uendelige muligheder for at skabe unikke koncepter og velsælgende butikker. Vores projektledere, arkitekter, belysningseksperter og konstruktører hjælper dig med at finde den rette løsning.

STANDARD SOM SPECIALE

Mange af vores kunder satser udelukkende på Hestras standardsortiment. Andre kunder henvender sig til Hestra for at få udarbejdet et unikt, profilforstærkende og personligt koncept med vores standardsortiment som udgangspunkt. Den tredje vej er at glemme alt om standarder og give os lov til at udvikle fristående koncepter med deres helt eget præg. Uanset vejen har vi butiksindretninger til alle forudsætninger, ønsker og behov.

Produkt standard

STANDARDINDRETNING

Vælg færdige standardprodukter, og kombiner, som du vil. Hurtigt, smart og smidigt.

Produkt personlig

PERSONLIG INDRETNING

Tag udgangspunkt i dit varemærke og Hestras sortiment for at skabe en profilforstærkende indretning.

 

Produkt exklusiv

EKSKLUSIV INDRETNING

Skab noget unikt, hvor hver detalje er formet efter dine ønsker og krav.

DYK DYBT NED I SORTIMENTET

Hestras produktkatalog indeholder tusindvis af dele til alle mulige formål. Se det online, download det eller få det sendt med posten.

GENNEMSE | DOWNLOAD | BESTIL

MONTERINGSANVISNINGER

Nem og korrekt montering – download Hestras monteringsanvisninger.