Fra idé til færdigt projekt.

Det er vores medarbejdere og den samlede kompetence, der er vores største styrke. Vores hengivne projektgrupper bliver sammensat inden hvert projekt for på den måde at finde den bedste løsning hver eneste gang. Vi har en udviklingsafdeling, hvor vi arbejder med de nyeste teknikker inden for VR, AR og 3D-visualisering. Med vores egen produktion sikrer vi, at vi kan overholde høje krav til materiale og kvalitet. Vi har derudover alt samlet på samme sted, hvilket giver et samspil med uendeligt mange fordele gennem hele projektet. Vi kan butiksinventar, butiksindretning, hotelindretning og restaurantsindretning. Test os gerne!

Konceptudvikling

Følelsen, når man går ind i vores udviklingsafdeling i Hestra, er virkelig slående. Her kombineres en grænseløs kreativitet med de mest funktionelle løsninger, og en teknisk forkant, hvor det kun er din fantasi, der sætter grænserne. Konceptideer, der begynder med papir og blyant, får en fysisk form i vores 3D-printere. Samtidig visualiserer vi butiksmiljøer og butiksinventar og kan tilbyde en 3D-tur i VR, ligesom vi også tilbyder fotorealistiske renderinger. Vores erfarne projektledere kan selvfølgelig også hjælpe med layout-tegninger i både 2D og 3D. Fysiske materialeprøver kombineres med funktionelle og fleksible butiksløsninger. I en stadig stræben efter at hvert projekt, uanset størrelse og omfang, skal få den bedst tænkelig løsning.

Produktion

Vores produktion er helt tilpasset til butiksinventar, butiksindretning og hotelindretning. Vi opdaterer løbende vores knowhow og vores maskinpark. Vi saver, fræser, kantlister, yderbehandler og sammensætter vores træprodukter, og vi skærer, bukker, svejser og stanser vores plade- og rørartikler. Vi udvikler også løbende vores logistikløsninger, og vi har erfaring med både komplekse udrulninger til flere lande og unikke projekter.

Montage

Med såvel egne montører som et omfattende og erfarent nordisk netværk af montører og entreprenører løser Hestra montage og enklere byggeopgaver for masser af kunder. Vi kan vores indretning bedst, så lad os hjælpe dig med monteringen.

Et sandt helhedsengagement

Et succesfuldt indretningskoncept er en kombination af indbydende miljø, sælgende eksponeringer og godt planlagt layout. Det er her, Hestra kommer ind i billedet. Vi skaber købslyst og sikrer helheden, fra idé til færdig butik. Med drevne og erfarne projektledere, kløgtige konstruktører, praktisk anlagte montører og et stort engagement fra hele virksomheden hjælper vi hele vejen, til projektet er i mål. Uanset om det gælder butiksindretning, produktstand, shop in shop indretning, hotelindretning eller restaurantsindretning. Vi vil være den lille virksomhed med de store ressourcer – test os gerne.

Know-how

Hos Hestra kan vi lide butiksindretning, hotelindretning og restaurantsindretning, og vi er gode til det, vi laver. Kontakt os gerne, så hjælper vi dig. Vi tales ved!

Layout

Få hjælp fra vores professionelle butiksindrettere. Vi tegner butikker hver eneste dag om året og har stor erfaring inden for mange forskellige brancher. Det rigtige layout giver bedre salg - så enkelt er det!

Produktion

Vi har en omfattende egenproduktion, ligesom vi har et stort netværk af underleverandører, der hjælper os med at realisere dit produkt uanset materiale og volumen.

Logistik

I Hestra opbevarer, pakker og sender vi hver dag store mængder indretning til masser af steder i Nordeuropa. Med moderne hjælpemidler og stor erfaring finder vi den rigtige logistikløsning til dig.

Montage

Med lang erfaring arbejder vi med at installere indretning rundt omkring i Nordeuropa. Vi arbejder både med egne montører og et stort netværk af erfarne eksterne partnere.

Konceptudvikling

Helt nyt eller opdatering i et eksisterende koncept? Vores arkitekter finder det rigtige udtryk sammen med konstruktører, som gør jeres visioner til virkelighed. Vi arbejder altid med de nyeste værktøjer i VR, AR og 3D-visualisering for at skabe det bedste beslutningsgrundlag i løbet af konceptudviklingen.

Room2Room.se

Room 2 Room er vores samarbejdspartner til hotelkoncepter. Sammen kan vi tilbyde komplette indretningskoncepter til hoteller, konferencer, restauranter og barer. Vi leverer alt fra design til færdigmonteret indretning. Hvis du allerede har en arkitekt, kan vi stå for fremstilling, levering og montering af et allerede udarbejdet design.