• English
 • Svenska
 • Norska
 • Dansk
 • Suomi

HÅNDVÆRK OG HJERTE

Hestra er butiksindretning helt ud i fingerspidserne. Vi elsker at skabe butikker, der sælger og har en stærk profil. Det har gjort os til en af Nordens førende udbydere af butiksindretning.

VELBYGGET FRA STARTEN

Meget er sket, siden Natanael Petersson fremstillede sine første møbler for 120 år siden. Verden, handlen og teknikken var helt anderledes dengang, men nogle ting forbliver dog stadig uændrede. Hestra Inredningar er stadig samme pålidelige, fleksible og dygtige leverandør. Det vil vi altid være!

ENKLE OG STÆRKE

I dag er vi et stabilt og succesrigt familieforetagende i fjerde generation. Vores styrke er, at vi kombinerer den lille virksomheds enkelthed og kundenærhed med den store virksomheds ressourcer. Det gør os i stand til at håndtere alle indretningsopgaver. Vi kan skræddersy unikke koncepter og opbygge velsælgende butikker med en stærk profil takket være vores omfattende standardsystem. En eller 100 butikker spiller ingen rolle. Kontakt Hestra!

ontor

FRA SMÅLAND TIL VERDEN

Vores hjemsted og base ligger i Hestra i Småland. Her producerer og lagerfører vi indretning til alle tænkelige brancher. Vi har også kontor i Solna uden for Stockholm, Dröbak i Norge, Lahti i Finland og Vejle i Danmark. Tilsammen er vi 140 personer med forskellige erfaringer og kompetencer. Virksomheden ejes og drives af familien Petersson.

KVALITET HELE VEJEN

Hos Hestra går vi altid efter den højeste kvalitet i alt, hvad vi foretager os. Produkterne skal holde, hvad de lover, leveringen skal ske til tiden, og du skal have professionel service. Målet med hver leverance skal være en anbefaling af vores kommende aftaler. Vi har været kvalitetssikret ifølge ISO 9001 siden 1996.

Miljö

NATURLIGT MILJØANSVAR

Vores anlæg i Hestra opvarmes af spildvarme fra en nærliggende virksomhed. Vi arbejder desuden kontinuerligt med at mindske vores energiforbrug og minimere vores emissionsniveauer. Vi har eget vindkraftværk og vi har installeret solceller på taget. Derudover er vi selvfølgeligt miljøcertificeret til ISO 14001.

Erikshjälpen

MENNESKELIGE FORPLIGTELSER

Som arbejdsgiver og medmenneske har vi et socialt ansvar. Det gennemsyrer vores personalepolitik og mærkes i det lokale foreningsliv. I samarbejde med Erikshjælpen har vi et langsigtet projekt for ca 100 faderbørn i Indien. Vores målsætning er at gøre en forskel. For yderligere information se Erikshjælpens hjemmeside

Om oss Jobba

JOB HOS HESTRA

Vi er i konstant udvikling og har ofte behov for nye dygtige kollegaer i forskellige roller, med eller uden brancheerfaring. Hvis du synes, at det er sjovt at arbejde med butiksindretning, vil du trives hos Hestra. Send gerne en uopfordret ansøgning til [email protected], så vi kan kontakte dig, når der dukker nye muligheder op.

 

120 ÅR VAR KUN BEGYNDELSEN

 • 1900

  Året er 1900 og Natanael Petersson er på vej til præstegården i Hestra. Hans vogn er fuldt lastet med møbler, og luften emmer af forår og forventning. Præsten har tidligere set møblerne tage form i Natanaels værksted. Men hvordan vil de gøre sig på stedet? Og hvad vil præstefruen sige til dem? Begge viser sig at være utrolig tilfredse, og rygtet om Natanaels håndværksmæssige færdigheder spreder sig. Snart strømmer kunderne ind, og N. Peterssons Mekaniska Snickerifabrik ser dagens lys samme år.

  Historia 1900
 • Historia 1920

  1920

  Natanael føler sig efterhånden for alvor sikker i sadlen og er særdeles værdsat for sit snedkerarbejde. I 1920’erne bliver sønnerne Ernst og Tage en del af virksomheden, som udvikles yderligere. Nu tilbyder N. Peterssons Mekaniska Snickerifabrik også indretning til skoler, hoteller og butikker. Kunderne kan nu kontakte virksomheden via telegrafadressen ”Pettersson” eller det enkle telefonnummer ”3”.

 • 1945

  Anden verdenskrig er endelig ovre, og Ernst og Tage ser lyst på fremtiden. De kommer i kontakt med Svenska Järnhandlarföreningen, som efterlyser et standardiseret eksponeringssystem til varer i isenkræmmerbutikker. Ernst og Tage præsenterer en fungerende løsning og kort efter domineres produktionen i Hestra af butiksindretning.

   

  Historia 1945
 • Historia 1972

  1972

  I april 1972 påbegyndes opførelsen af Hotell Birger Jarl i Stockholm. Ved indvielsen er det et af Sveriges mest moderne hoteller med sine brune møbler, orange gardiner og uendelige væg til væg-tæpper. Hestra leverer indretningen til hotellet. Leveringen bliver den sidste i en lang historie af hotelindretning. Virksomheden, som nu hedder Hestra Inredningar, begynder at fokusere udelukkende på butiksindretning.

 • 1984

  I de glade 80’erne vokser Hestra Inredningar ud af sit svenske tøj og begynder at se uden for landets grænser. Virksomheden etablerer sit første internationale salgskontor i Norge i 1984. I de kommende år foretager man også satsninger i Finland og Danmark. Her lægges en af de vigtige brikker i puslespillet om at blive en af Nordens førende udbydere af butiksindretning.

  Historia 1984
 • Historia 2008

  2008

  I 2008 udbygger Hestra produktionsanlægget til 20.000 kvm. Nogle år senere gør man det igen og det samlede produktions- og lagerareal er oppe på 22.000 kvm. Lageret rummer nu ca. 2.000 standardartikler og 6.000 kundeeksklusive produkter på i alt 13.000 pallepladser.

 • 2020

  120 år er gået siden Natanael fremstillede sine første møbler i forældrenes udhus. Virksomheden ejes og drives i dag af fjerde og tredje generation Petersson gennem Johan, Henrik og Magnus. 3D-printeren anvendes nu oftere end høvlen, og tegningerne er mere avancerede, men grundlaget er stadig det samme. Hestra vil altid arbejde tæt ved og med kunderne med kendskab, erfaring og nysgerrighed for at skabe de bedst tænkelige løsninger.

   

  Historia 2015