• English
 • Svenska
 • Norska
 • Dansk
 • Suomi

GIV PLADS TIL KØBELYSTEN

Hestra er specialister i at skabe velsælgende butikker med en stærk profil. Vi ved, hvordan man opbygger succesrige butikskoncepter, som øger dine kunders købelyst.

RETAIL IS DETAIL

Et succesrigt butikskoncept består af en blanding af et tiltrækkende butiksmiljø, varepræsentationer, der sælger, og et veltilrettelagt butikslayout. Alle dele er afgørende for at forvandle forbipasserende personer til købende kunder. Det er her, Hestra kommer ind i billedet. Vi skaber købelyst og har evnen til at få alle detaljer til at fungere sammen i en større helhed.

STØTTE HELE VEJEN

Ved at lytte til kunden og sammensætte unikke projektgrupper for hvert projekt kan Hestra bidrage med spidskompetencer og erfaring. Hestra forstår din branche og din hverdag. Vores dygtige personale og holistiske tankegang betyder desuden, at I får det bedst mulige slutresultat. Kontakt os, så vi sammen kan finde den perfekte løsning.

 • Design

  Enkelte eksponeringsløsninger eller hele butikskoncepter – størrelsen er underordnet for Hestra. Vores arkitekter og formgivere arbejder altid tæt sammen med vores kunder for at nå frem til unikke udtryk for hver branche, kæde og butik. Vi er dygtige til at formidle det rette udtryk og den rette følelse gennem tydelige 3D-visualiseringer. På den måde understøtter vi og fremmer konceptudviklingen.

  Erbjudande Design
 • Layout

  Hestra har lang og omfattende erfaring med at udvikle butiksopsætninger, der forbedrer flowet i butikken. Vi ved, hvordan man bedst lokker kunder gennem din butik og eksponerer dem for hele sortimentet. Og det er uanset, hvordan lokalet ser ud, eller hvem dine kunder er. Vores projektledere er eksperter i at udvikle salgsfremmende layouts. Ved hjælp af 3D-visualisering og plantegninger hjælper vi dig med at forstå, hvordan butikken vil se ud og fungere.

 • Konstruktion

  Hestra har omfattende og dybdegående viden om butiksindretning og produktpræsentationer samt et mangeårigt samarbejde med førende butikskæder, varemærkeleverandører og designbureauer. Vores konstruktører arbejder med alle mulige materialer og benytter de nyeste CAD-systemer og visualiseringsprogrammer. Integreret elektronik og belysning skræddersys altid efter dine ønsker.

  Erbjudande Layout
 • Erbjudande Produktion

  Produktion

  Hestras mål er altid at skabe tiltalende og funktionel indretning af høj kvalitet. En af vores styrker er vores evne til at kombinere enkle konstruktioner med et bredt sortiment af standarddele. Produktionen hos Hestra finder sted i en moderne maskinpark med robotter. Lang erfaring, dygtige medarbejdere og et indarbejdet netværk af underleverandører betyder, at vi kan tilbyde en effektiv produktion i alle henseender.

 • Logistik

  For os er det en selvfølgelighed, at du skal have de rette produkter til rette tid. Af samme grund lever Hestra op til sine forpligtelser i hele processen. Vi ser på logistik ud fra et større perspektiv og håndterer logistikspørgsmål for flere af vores kunder. Vores store, nybyggede lagerlokaler har mere end 13.000 pallepladser. Derudover er Hestra strategisk placeret mellem København, Oslo, Stockholm og Helsingfors. På den måde er vi altid i nærheden af dig. Engagerede medarbejdere og effektive systemer betyder, at vi kan tilbyde logistik i topklasse til alle slags kunder.

  Erbjudande Logistik
 • Erbjudande Montage

  Montage

  For at imødekomme vores kunders behov for helhedsløsninger har vi både vores egne montører og et netværk af dygtige samarbejdspartnere i hele Norden. Vi tilbyder også montagevejledning i andre dele af verden. Ved udelukkende at benytte kvalificerede montører, som er vant til at arbejde med Hestras produkter, kan vi garantere, at alt monteres på rette vis. Så din butiksindretning ser ud og fungerer præcis efter hensigten uanset leveringsadresse.

 • Gennemgang

  Et indretningskoncept bør evalueres og opdateres med jævne mellemrum. Dels for at eksponere dit sortiment optimalt, og dels for at styrke din profil. Vi anbefaler derfor en regelmæssig konceptgennemgang. Med en gennemgang af alt fra kundeflow til konceptets stemningsmæssige udtryk kan du opretholde et attraktivt butikskoncept over tid. Hestras projektledere, indretningsarkitekter og konstruktører hjælper dig med såvel praktiske som økonomiske forbedringer.

  Erbjudande Genomgång