• English
  • Svenska
  • Norska
  • Dansk
  • Suomi

Nyheder

17 april, 2019

Premiere for nyt indretningskoncept

Omni er et letmonteret, fleksibelt, moderne og nyt system. Se venligst vores produktmappe. (klik på linket for at se Omni brochuren).

7 december, 2018

Endnu pænere kantlister fra Hestra!

I disse dage installeres vores nye IMA. Forvent rigtigt flotte kantlister, uanset om vi kører med laser eller traditionel påføring.

22 oktober, 2018

Solcelle

Vi interesserer os for vores kunder, medarbejdere, vores miljø og samfundet som helhed. Efter vi for nyligt har installeret solcelle paneler på vores fabrikstag, tegner vores vindmøller og solceller sig for ca. 85% af vores samlede energiforbrug.

28 august, 2018

Sælger/Projektleder søges

Til vort Vejle kontor søges Sælger / Projektleder, til salg / indretning af kædebutikker Hestra Indretning er et 119 år gammelt indretnings firma beliggende i Hestra Sverige, Norge samt Finland, samt Vejle Danmark, i Danmark har vi eksisteret i ca 13 år, Med reference til Salgs og Landechef søges en sælger / projektleder Jobbet indeholder […]

13 juni, 2018

Mere grønt!

Inspireret af sommervarmen starter vi et projekt op med egenproduktion af el, via solpaneler på taget af fabrikken.  Vi har i dag vindmøller som modsvarer ca. 70% af vores forbrug, og øger nu med ca. 100 000 kWh pr år fra solen. Vi begynder montage af solpaneler i august måned, og regner med de er […]