• English
  • Svenska
  • Norska
  • Dansk
  • Suomi

HESTRA I HANDLEN

Hestras produkter findes i alle mulige brancher og forskellige butikstyper. Vi har de løsninger, der skal til for at skabe sælgende og tiltalende butiksmiljøer.

Hestra arbejder i dag på et bredt marked i flere lande med små og store kunder. Vi er vant til at håndtere forskellige behov, krav og ønsker. Hestra har de rette løsninger, uanset om du er på udkig efter et unikt, arkitekttegnet koncept eller satser på vores omfattende, fleksible standardsystem.

SPORT OG FRITID

Sportsbutikker og fritidsbutikker ændrer ofte skikkelse efter sæson. Indretningen skal derfor være fleksibel og funktionel. Vi sørger for, at indretningen styrker dit butikskoncept i alle henseender, uanset hvad du sælger og hvem der er din målgruppe.

DAGLIGVARER

Det skal være hyggeligt og lystbetonet at træde ind i en dagligvarebutik. Man skal blive inspireret til nye kulinariske eventyr og have et godt overblik over butikken. Hestra hjælper dig med fleksibel butiksindretning, der både lokker til køb og tåler en høj belastning.

TØJ/SKO

I tøj- og skobranchen er en høj grad af moderne indretning et must. Ud over at sælge fysiske produkter skal butikken også kunne præsentere hotte trends og formidle et personligt udtryk. Vi hjælper dig med at skabe moderigtige butikker til alle stilarter.

JERN/BYG/FARVE

Byggemarkeder, isenkræmmere eller farvehandler kan sagtens have plads til produkter af utrolig varierende størrelse, vægt og udseende under samme tag. Vi har løsninger til alle typer af produkter på dette område, fra kraftige hyldesystemer til indbydende demotorve.

OPTIK/URE/SMYKKER

En høj modegrad og funktionalitet er et must i indretningen, når der skal sælges briller, ure og smykker. Indretningen skal derudover styrke butikken som en helhed og adskille forskellige varemærker. Vores indretningsløsninger løser alt dette og mere til.

Bil

Klare grafik og informationstavler hjælper kunder langvejs fra finde lige i butikken. Flere muligheder for kunderne at sidde ned og gå gennem deres køretøj køb, enten over en kop kaffe eller med en sælger.

BLOMSTER/HAVE

Hestra kan designe eksklusive blomsterbutikker lige så godt, som vi kan levere robust og udtryksfuld butiksindretning til havecentre. Vores løsninger kan nemt bygges om og tilpasses for at udnytte mulighederne for optimal eksponering af forskellige typer af sæsonprodukter.

HJEMMEELEKTRONIK

I branchen med hjemmeelektronik er det vigtigt at kunne præsentere produkter. Som kunde vil man desuden gerne prøve produkterne, før man køber. Hestra ved, hvordan man skaber en innovativ, sælgende og moderne elektronikbutik.

BOLIGINDRETNING

Boligindretningsbutikker har en større rolle end blot at sælge møbler, porcelæn, puder osv.
De er også formidlere af forskellige livsstile og trender. Hestra hjælper dig med at skabe et inspirerende og moderne indretningskoncept til bevidste kunder.

SUNDHET/KOSMETIK

Apoteker, helsekostbutikker, Matas og kosmetologer kræver forskellige typer af indretning til forskellige produkter – fra medicin til parfume. Indretningen spiller også en rigtig vigtig rolle for at fremstå indbydende til rådgivning. Hestra har løsninger til både produkter og det menneskelige møde.

BOG/PAPIR

En bog og papirvarer butik kan inspirere alt fra litterære erfaringer til håndværk i forskellige former. Interiøret skal derfor være fleksibel og indbydende at eksponere produkterne på den bedste måde, uanset om det er højsæson eller bog salg.

Restaurant