Vi elsker at udvikle butiksinventar der øger omsætning

NK göteborg

Butiksinventar til alle brancher

Som en af nordens største leverandører af butiksinventar, har vi gennem 120 år haft det privilegie at arbejde med kunder af enhver art og fra alle typer brancher. Vi ved hvordan man skaber en butik som appelerer til forbrugeren, og som hjælper kunderne i købsprocessen. Vores butiksinventar er mere end opbevaring af varer, det er en forlængelse af dit brand og hjælper dig med at drive en succesfuld forretning. Se mere af vores butiksinventar og stativer/shop-in-shop løsninger på vores side med referencebilleder.

Ingen kan butiksinventar som os

Det har taget tid at bygge det vi har i dag. Faktisk over 120 år. Nu har vi været med i lang tid, og den erfaring giver os et stærkt fundament at stå på. Men det der gør os til en af topspillerne inden for butiksindretning i norden, er vores kompetence og sans for butikker. Vi er stærke inden for konceptudvikling, erfarne i at producere og har fuldt ud styr på logistikken. Udover komplette koncepter er vi også gode til shop-in-shop løsninger, produktreoler og udstillingsstativer. Med ansatte i hele norden, hjælper vi dig gerne med dit næste projekt. Klik nedenfor og læs mere om os.

Også hotelindretning og restaurantindretning

Sammen med vores søsterselskab Room2Room arbejder vi med hotelindretning, caféinteriør og restaurantindretning. Vi kan levere alt fra design til færdigmonteret inventar og vi producerer selvfølgelig meget af inventaret her i Hestra.